Referenser

 

 

 

 

 

 

 

Bardus Barbatus

John Moldén

 

 

 

Referenser

 

Här kan du läsa om hur andra upplevt mig och min musik.

John spelade på vårt bröllop på midsommarafton 2013. Outtröttlig framförde han med stor inlevelse många traditionella sånger ur en bred repertoar. Våra gäster uppskattade hans musikinslag mycket och vi är oerhört glada att han var där och förgyllde vår dag!!

- Caroline och Ludwig Hallgren

 

John är en begåvad och dedikerad musiker med båda fötterna på jorden. Han förmedlar en känsla genom sin nyckelharpa som går rakt in i hjärtat. Dessutom är han lätt att ha att göra med och han är följsam för förändringar och nya riktningar.

- Linus Lundberg, projektledare och producent för #Musicstreet

 

Den 2:a advent 2013 anlitade vi John Moldén som musiker till Österlånggatan i Gamla Stan, Stockholm. Vi ville att John med sin nyckelharpa skulle förstärka känslan av att julen var på väg. John hade vår butik som bas och rörde sig längs gatan. Evenemanget uppskattades mycket av kunder och butiksägare. John är en fantastisk musiker som med lätthet kan anpassa sitt spel efter situationen. John är mycket trevlig och lätt att samarbeta med. Vi kan varmt rekommendera John till liknande evenemang.

- Yvonne Riggebo, musikpedagog och butiksansvarig hos Johannes, Österlånggatan 37

 

Den 12 december 2013 kom John med sin nyckelharpa och hjälpte oss att sprida julstämning för boende, anhöriga och personal under vår årliga Jul-fika. Vi uppskattade alla John och hans musik och önskar honom tillbaka vid ett annat tillfälle!

- Rosita Pallvid, Vegahusens Äldreboende (Tre Stiftelser), Göteborg