Musiktjänster

 

 

 

 

 

 

 

Bardus Barbatus

John Moldén

 

 

 

Musiktjänster

 

Jag erbjuder flera olika typer av musiklösningar för dig eller ditt företag.

 

Livemusik på bröllop, fester och andra evenemang

Jag spelar gärna nyckelharpa på din tillställning. Min huvudsakliga inriktning är svensk och skandinavisk folkmusik och medeltida musik, men jag är flexibel och kan spela andra musikstilar också enligt överenskommelse. Det kan vara antingen ett framträdande eller stämningsfull bakgrundsmusik/mingelmusik. Du kan boka mig alltifrån en halvtimme till en hel dag (eller flera). Jag kan spela traditionell musik, göra egna arrangemang eller skräddarsy musiken enligt dina önskemål i samråd med dig.

 

Nyckelharpslektioner

Har du skaffat dig en nyckelharpa och vill lära dig spela? Jag hjälper gärna till med alltifrån grundläggande speltips och uppstämning till regelbundna spellektioner med övningar och låtspel. Jag anpassar undervisningen efter din musikaliska nivå och dina önskemål.

 

Medverkan på spelningar eller skivinspelningar

Har du ett band som skulle vilja ha med en nyckelharpa på några låtar vid ett liveframträdande eller i en studioinspelning? Det ordnar jag. Det går bra med de flesta musikstilar och upplägg. Tillsammans kommer vi fram till en lösning som passar dig.

 

Föreläsningar

Jag är kunnig inom svensk och skandinavisk musiktradition och folkmusikhistoria med särskild inriktning på nyckelharpan. Om ditt företag eller din förening skulle vilja ordna en föreläsning om dessa ämnen så passar det bra att anlita mig. Givetvis kan jag varva föreläsandet med livemusik om så önskas. Nyckelharpan, som ju är unik för Sverige, är ofta intressant även i internationella sammanhang. Jag kan föreläsa obehindrat på svenska, engelska, tyska, hindi och spanska.